Εκπροσώπηση καλλιτεχνών Αργολίδας σε διεθνές Forum για το Προσφυγικό (Φωτογραφίες)

Η κινηματοθεατρική ομάδα ”ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ”, υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της UNESCO, παρουσίασε απόσπασμα της θεατρικής παράστασης ”Δεκατρία φεγγάρια ως την Ιθάκη”, στο Forum ”Προσφυγικό & Μεταναστευτικό”, το οποίο συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών & Σπουδών και η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 10/1, το απόγευμα, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το ”ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ” εκπροσώπησε επάξια τους καλλιτέχνες της Αργολίδας στο σύνολό τους.
Σε κείμενα και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Σπηλιώτη, έπαιξαν οι εξής: Ορέστης Νταβέλης, Αγγελική Τσάκωνα, Χρύσα Σαββάκη, Ρένα Λύκου, Ιωάννα Κυριακοπούλου, Οδυσσέας Αθανασόπουλος (βιολί), Ντόρα Νταβέλη (κρουστά).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Έργο 1 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση του δρόμου Κολιάκι – Επίδαυρος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΠΠΑ) Πελοποννήσου 2026–2030 το έργο «Συντήρηση – Βελτίωση Οδού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αργολίδα: Απάντηση Σιδέρη για τον Ανάβαλο και τις αγροτικές κινητοποιήσεις για το νερό (βίντεο)

Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών της Αργολίδας, με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αργολίδας, Βασίλη Σιδέρη, να παίρνει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »