Με δήλωσή του ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας συγχαίρει την ομάδα ,μπάσκετ του Α.Ο. Ερμιονίδας για την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία.
Συγκεκριμένα ο κ. Γκιόλας στη δήλωσή του αναφέρει:
Θέλω να συγχαρώ δημόσια την ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Ερμιονίδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της
Τοπικής Ένωσης Καλαθοσφαίρισης και την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία. Αξίζουν κάθε ‘έπαινο για την προσπάθεια τους οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του συλλόγου, για τη σημαντική τους επιτυχία που πρόσφερε μεγάλη χαρά στο φίλαθλο κόσμο της Ερμιονίδας.
Εύχομαι, με υγεία και συλλογική προσπάθεια , η ανοδική πορεία να συνεχιστεί και η όμορφη περιοχή της Ερμιονίδας να εκπροσωπηθεί επάξια και στη νέα κατηγορία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

«Πρώτα η Πελοπόννησος»: Κάτω τα χέρια από τα Γεράνεια – Φέρνουμε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο
Η περιφερειακή παράταξη «Πρώτα η Πελοπόννησος» βρέθηκε σύσσωμη στη συγκέντρωση που διοργάνωσε στον Ισθμό της Κορίνθου η Επιτροπή Αγώνα «ΟΧΙ Ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια»,





