Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Κορίνθου -Τρίπολης – Καλαμάτας λόγω εκτέλεσης εργασιών

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου  Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, από την κατασκευάστρια εταιρεία, στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου.
Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην
ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 134,8 και 135,5 (σήραγγα Νεοχωρίου και κατεύθυνση προς Καλαμάτα) και ειδικότερα:
Από τη Δευτέρα (23.5.2016) έως και την Παρασκευή (27.5.2016) η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Αθήνα (Νεοχώρι Α), σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας, σε ανοικτή οδό (εκτός σήραγγας).
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μεγάλωσα», από το θεατρικό εργαστήρι “ΑΓΙΟΥΤΟ”, αύριο στην Νέα Κίο

Μετά τη θερμή υποδοχή και τον έντονο απόηχο του περασμένου μήνα, η παράσταση που έγινε θέμα συζήτησης στην πόλη επιστρέφει! Το θεατρικό εργαστήρι “ΑΓΙΟΥΤΟ” ανεβαίνει ξανά στη σκηνή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τατούλης: Κόκκινα δάνεια και πλειστηριασμοί – Απώλειες περιουσιών και οικονομική καταστροφή νοικοκυριών στην Πελοπόννησο

Αίτημα για ένταξη θέματος προς συζήτηση στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου: «Κόκκινα δάνεια και πλειστηριασμοί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »