Να κάνουν τα παιδιά τα εμβόλια προτρέπει ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας

Στον καθησυχασμό των γονέων και στην προτροπή να κάνουν τα παιδιά τα εμβόλιά τους  προχώρησε ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας με αφορμή όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για τα εμβόλια μέσω ιστοσελίδων .Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής: Με
αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας εύχεται σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή  και δημιουργική σχολική χρονιά.
Το τελευταίο διάστημα έχει παρουσιαστεί στο διαδίκτυο ένα αντιεμβολιαστικό κίνημα προκαλώντας ανησυχία, προβληματισμό αλλά και έντονη δυσπιστία για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας ενημερώνει τους γονείς ότι τα εμβόλια είναι από τα σημαντικότερα όπλα που διαθέτει η ιατρική επιστήμη για την θωράκιση του οργανισμού από λοιμώδη νοσήματα, προτρέπει δε τους γονείς να θωρακίσουν τα παιδιά τους με τους απαραίτητους εμβολιασμούς και να μην επηρεάζονται από δημοσιεύματα που αποπροσανατολίζουν και δημιουργούν ένα επικίνδυνα αρνητικό κλίμα.
Οι παιδίατροι της Αργολίδας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να δώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες στους γονείς ώστε να μην παραμείνει ούτε ένα παιδί ακάλυπτο λόγω κακής πληροφόρησης.
Εμπιστευτείτε λοιπόν τον παιδίατρό σας και θωρακίστε τα παιδιά σας από νοσήματα που μπορεί να είναι σοβαρά έως και θανατηφόρα.

                       

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Εκδήλωση μνήμης για τα 52 χρόνια από την Κυπριακή τραγωδία στο Κολιάκι Επιδαύρου – Τιμή στον Ευάγγελο Τσάκωνα

Μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση μνήμης και τιμής διοργανώνει ο Δήμος Επιδαύρου, με αφορμή τη συμπλήρωση 52 ετών από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αργολίδα: Δυναμικό συλλαλητήριο των αγροτών στο Ναύπλιο για την ορθή διαχείριση του νερού (βίντεο & φωτο)

Σε τροχιά δυναμικών κινητοποιήσεων εισήλθε ο αγροτικός κόσμος της Αργολίδας, πραγματοποιώντας την Τρίτη 21 Ιουλίου 2026 μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Π.Ε. Αργολίδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την παραχώρηση του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »