ToMediterraneanYachtShow επιστρέφει στο λιμάνι του Ναυπλίου από τις 30 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2022

Η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο, έρχεται και πάλι στη θάλασσα 

Έπειτα από μια περίοδο αβεβαιότητας στην οποία ο κλάδος του yachting έπλεε σε “αχαρτογράφητα νερά” και μέτα από δύο χρόνια απουσίας, το MediterraneanYachtShow (MEDYS) επανέρχεται και πάλι στο λιμάνι του Ναυπλίου για την 7η διοργάνωσή του. 
Με τα πρώτα σημάδια σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα να είναι πλέον εμφανή, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη διεξαγωγή του 7ου MediterraneanYachtShow στο φυσικό του περιβάλλον, το λιμάνι του Ναυπλίου, από τις 30 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2022. 
Το MEDYS, το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων, αποτελεί μια Β2Β έκθεση που φέρνει κοντά charterbrokers από κάθε γωνιά του πλανήτη, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να δουν τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν. Την ίδια στιγμή συνθέτει μια μοναδική ευκαιρία για διασύνδεση μεταξύ επαγγελματιών του χώρου σε ένα μοναδικό περιβάλλον. 
Το ΜEDYS 2019 διήρκεσε 5 ημέρες από τις 4 έως τις 8 Μαΐου, με εγγεγραμμένα 102 επαγγελματικά επανδρωμένα σκάφη αναψυχής συνολικού αθροιστικού μήκους που ξεπέρασε τα 3,5 χλμ., και τη συμμετοχή περισσότερων από 450 brokers από 31 χώρες του κόσμου. Σε συνέχεια της επιτυχημένης διεξαγωγής του, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στο 7ο ΜΕDYS, το οποίο υπόσχεται να αποτελέσει ακόμη μια φορά τον πιο δυνατό εκπρόσωπο του ακμάζοντος ελληνικού yachting. 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γιάννης Μανώλης: «Η Πολιτιστική Ναυπλιάδα εμπλουτίζει τη ναυτική παράδοση του Ναυπλίου»

Στην καθοριστική σημασία της επανακαθιέρωσης της Ναυτικής Εβδομάδας, αλλά και στην εξέλιξη των πολιτιστικών θεσμών της πόλης, αναφέρθηκε με δημόσια παρέμβασή του ο πρώην Αντιδήμαρχος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. Κωνσταντίνο Μπροδήμα

Τελετή Τιμής & Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ. ΜΠΡΟΔΗΜΑ – Αποκαλυπτήρια Μνημείου πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών της ΕΛ.ΔΥ.Κ. το 1974

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λυγουριό: Παρουσίαση του βιβλίου «Εγώ… Μια Πέτρα» της Αναστασίας Ποθητού Σαρρή στο Μουσείο Κωτσιομύτη

Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά με επίκεντρο την ιστορία, τη φύση και τον άνθρωπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 στο Λυγουρίο. Στον φιλόξενο προαύλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »