ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν., μετά από σχετικό αίτημα της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας, ξεκίνησε ήδη τις εργασίες για την υδροδότηση της, υπό ανέγερση, Ιεράς Μονής του Οσίου Λουκά, στην εδαφική
περιφέρεια του Δ.Δ. Πυργιωτίκων.
Είναι γνωστό, μετά από σχετική Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας, ότι τα εγκαίνια της ανέγερσης του Ναού, θα τελεσθούν την 29ην-04-2017.
Για το λόγο αυτό, η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κίνησε εσπευσμένα όλες τις σχετικές διαδικασίες που θα συντελέσουν στην υδροδότηση της Ιεράς Μονής, με πόσιμο νερό, από την Δεξαμενή των Πυργιωτίκων, (Απόφαση Δ.Σ. – Σύμβαση με Εργολάβο…..).
Καταλήγοντας, διατυπώνουμε τη θέση μας ότι είναι χρέος της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. να ενεργοποιείται άμεσα σε τέτοιες περιπτώσεις που άπτονται του «εν γένει» συμφέροντος του Κοινωνικού Συνόλου.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Επιδαύρου: Έργα οδοποιίας 14 χλμ. με χρηματοδότηση 2 εκατ. € – Χρόνης: «Συνεχίζουμε με σχέδιο»

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των προτάσεων για τα έργα βελτίωσης Αγροτικής οδοποιίας, κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων/ ΠΑΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το θεατρικό έργο του Γιώργου Διαλεγμένου «Μάνα, Μητέρα, Μαμά» απόψε στο Άργος

Απόψε Τετάρτη 22/7, στον αύλειο χώρο των Στρατώνων Καποδίστρια (ώρα 21:00), η Κεντρική Σκηνή του ΘΕΑΤΡΟσεΦΟΡΜΑ “Στέφανος Πα’ί’ζης” θα παρουσιάσει το έργο του Γιώργου Διαλεγμένου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Στη σκιά του Παλαμηδιού και υπό το φως του φεγγαριού, η 35η συνάντηση εκδοτών, συγγραφέων και αναγνωστών

Η καθιερωμένη Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο που πραγματοποιείται κάθε Αύγουστο στον πεζόδρομο της Πλατείας Ωνάση, στη σκιά του Παλαμηδιού, φέτος θα ξεκινήσει την Παρασκευή 31 Ιουλίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »