Γ. Μανιάτης: «Ένοχη σιωπή της Κυβέρνησης για την υποβάθμιση του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Άργους και νυν ΕΦΚΑ»

Ερώτηση κατέθεσε ο Γιάννης Μανιάτης, σε συνέχεια προηγούμενης αναπάντητης αναφοράς του σχετικά με την υποβάθμιση και μεσοπρόθεσμα οριστική κατάργηση του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Άργους και νυν ΕΦΚΑ, ζητώντας να σπάσει η
κυβέρνηση τη σιωπή της και να δώσει απάντηση για την παραβίαση του πληθυσμιακού και γεωγραφικού κανόνα των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ.
Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:
«Κυρία Υπουργέ,
σε συνέχεια προηγούμενης αναφοράς μου κατόπιν σχετικής προς εμένα καταγγελίας – διαμαρτυρίας των εργαζομένων του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Άργους και νυν ΕΦΚΑ περί υποβάθμισης και μεσοπρόθεσμα οριστικής κατάργησής του, επανέρχομαι  καθότι ουδεμία απάντηση και λύση δόθηκε στο ζήτημα.
Η κοινωνία και οι δημότες του Άργους είναι ανάστατοι, λόγω των τεράστιων προβλημάτων που θα δημιουργήσει στην καθημερινότητά τους η παραβίαση του πληθυσμιακού και γεωγραφικού κανόνα της χωροθέτησης των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στο προτεινόμενο σχέδιο νέου Προεδρικού Διατάγματος για το οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ, αλλά η κυβέρνησή σας σιωπά. Η σιωπή της κυβέρνησης δεν είναι η απάντηση και η λύση στο πρόβλημα του μεγαλύτερου Δήμου της Αργολίδας.
Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται η κα Υπουργός:
Θα τηρήσετε τον πληθυσμιακό και γεωγραφικό κανόνα της χωροθέτησης των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ; Αν όχι, με ποια κριτήρια θα αποφασίσετε τη χωροθέτησή τους;»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

“Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”: Δημοτική Αρχή Ορφανού σε ελεύθερη πτώση-Ο πανικός τους δεν κρύβεται…

Η κατηφόρα της δημοτικής αρχής Ορφανού δεν έχει τέλος. Τα εσωτερικά της προβλήματα είναι πλέον ανεξέλεγκτα, η διαχειριστική της ανεπάρκεια αποδεικνύεται καθημερινά και η εικόνα της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γιάννης Μανώλης: «Η Πολιτιστική Ναυπλιάδα εμπλουτίζει τη ναυτική παράδοση του Ναυπλίου»

Στην καθοριστική σημασία της επανακαθιέρωσης της Ναυτικής Εβδομάδας, αλλά και στην εξέλιξη των πολιτιστικών θεσμών της πόλης, αναφέρθηκε με δημόσια παρέμβασή του ο πρώην Αντιδήμαρχος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κλειστά 29 σχολεία στην Πελοπόννησο λόγω έλλειψης μαθητών και κτιρίων-Τα 6 στην Αργολίδα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου αποφάσισε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας 26 σχολικών μονάδων για το 2026-2027, λόγω μηδενικών εγγραφών, έλλειψης του ελάχιστου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »