Εξηγήσεις απο τον Δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστουρο ζητά ο Παναγιώτης Ανανωσταράς σε ότι έχει σχέση με τους ψεκασμούς και έχοντας σαν αφορμή τις δηλώσεις του Πέτρου Τατούλη. Στην σχετική ανάρτηση στο facebook o Παναγιώτης Αναγνωσταράς αναφέρει τα εξής:
“ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ για Δημο Ναυπλιεων: Ο Δήμος Ναυπλιεων εξαρχης απειχε απο το προγραμμα καταπολεμησης των κουνουπιων που διενηργησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου κ ακολουθησε μεμονωμενα δικο του!!!! Οταν παρουσιαστηκε το προβλημα (κρουσματα του ιου του δυτικού Νειλου) η περιφερεια Πελοποννησου ζητησε να βοηθησει καθως εχει τους καταλληλους μηχανισμους και ο Δήμος ναυπλιου απαντησε θετικα!!!! 8 συνεργεια της περ πελοπ σου διενεργουν τωρα ψεκασμους!!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: πρωτα τα εκαναν ” “μουσκεμα” στον δημο ναυπλιου, θελωντας να κανουν δικες τους απευθειας αναθεσεις κ εκ των υστερων κ αφου υπηρξαν κρουσματα κ ταλαιπωρηθηκε κοσμος κ δυσφημηστηκε η πολη μας ,δεχθηκαν την βοηθεια Τατουλη για να αποφυγουν τα χειροτερα!!! ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ: Εκανε ψεκασμους την ανοιξη ο δημος μας η οχι? Και εαν δεν εκανε την ανοιξη κ εκανε αργοτερα ,ποτε εγιναν? Και εαν εγιναν ψεκασμοι αναποτελεσματικοι ( εκ του αποτελεσματος κρινω) τι μετρα ελαβε, η προκειται να λαβει, κατ αυτου που δεν εκανε σωστα την δουλεια του?”

Ναύπλιο: Μάχη για τη ζωή του δίνει 70χρονος που κινδύνεψε να πνιγεί στην Αρβανιτιά
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Αυγούστου, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, όταν ένας άνδρας περίπου 70 ετών κινδύνεψε να πνιγεί





