Το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας έχει αναγκη απο οικονομική στήριξη και απο εθελοντές

Προσθήκη λεζάντας

Την συμμετοχή εθελοντριών αλλά και την οικονομική στήριξη στο συσσίτιο ζητά με ανακοίνωση του ο π. Ελευθέριος Μίχος στην οποία αναφέρει τα εξής:
Αύγουστος μήνας και  για πολλούς είναι μήνας διακοπών.Δυστυχώς όχι για όλους.Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι μακριά μας ,αλλά
ακριβώς δίπλα μας,που έχουν ανάγκη ακόμη και ένα πιάτο φαγητό.Δεν θέλουμε να τους δούμε ,γιατί η καρδιά μας πολλές φορές δεν μας αφήνει να δείξουμε την ανάλογη ευαισθησία που έχουμε όλοι χρέος απέναντι στον συνάνθρωπό μας, δίνοντας ένα κομμάτι ψωμί,και νομίζουμε ότι κανένας δεν πεινάει.Η ζωή μας πρέπει να είναι συνυφασμένη με την αγάπη και την προσφορά.
 Η οικονομικής κρίση  έχει οδηγήσει σε απόγνωση χιλιάδες έλληνες. Μία νέα τάξη έχει δημιουργηθεί. Αυτή των νέο απόρων. Δηλαδή, ανθρώπων που πριν τη κρίση είχαν τη δουλειά τους και ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο. Τώρα όμως η ύφεση έφερε τα πάνω – κάτω στη ζωή τους και ζουν  σε σπίτια που δεν έχουν  ούτε ηλεκτρικό ρεύμα, δεν βρίσκουν δουλειά και τρώνε σε συσσίτια. Είναι ευθύνη όλων να συμπαρασταθούμε στους  ανθρώπους αυτούς που αντιμετωπίζουν τέτοια σημαντικά προβλήματα.
 Το συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου,με την δική σας αγάπη και βοήθεια,καθημερινά προσπαθεί να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις δυσκολίες.
 Όσοι από εμάς έχουμε ακόμη τη οικονομική δυνατότητα, θα πρέπει να συνδράμουμε  αυτή την κοινωνική δομή που έχει αναλάβει το βαρύ φορτίο της παροχής βοήθειας σε ανήμπορους συμπολίτες μας.
   Στόχος μας είναι κανείς  να μη μείνει νηστικός μέσα στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου  .  Περιμένουμε τις προσφορές και δωρεές είτε σε χρήμα, παίρνοντας  απόδειξη, είτε σε είδος, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις για 140 άτομα .
  Επίσης ,όσες κυρίες θέλουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία μία φορά το μήνα στο συσσίτιο,ας επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Ιερού Ναού 2752027778.
  π. Ελευθέριος Μίχος
 Ναύπλιο 17-8-2017

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Συγχαρητήρια για την εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου στα Α.Ε.Ι.-Αποτελέσματα

Η Διευθύντρια Νικολέττα Ματσιμάνη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριές της για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στο ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα στο Κολιάκι της Επιδαύρου

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός συμμετείχε στο ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λάμπρου: “Οι υπηρεσίες Δόμησης Ανήκουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν μπορούν να μεταφερθούν στο Ελληνικό Κτηματολόγιο”

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είχα καταθέσει αίτημα για να υπάρξει ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου για την μη μεταφορά των υπηρεσιών Δόμησης στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας: Συγχαρητήριο μήνυμα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση-Αποτελέσματα

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »