Την Δευτέρα 26 Ιουλίου, στην πλατεία στον Ίναχο , στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ 2021 η ΚΕΔΑΜ διοργανώνει Λαϊκή Βραδιά με την Μάντυ Κόσκου και τον Τάσο Τσετσένη. Τους συνοδεύει ο Θανάσης Καπετάνος στο μπουζούκι και ο Βασίλης Διαμαντής στο κλαρίνο. Μαζί τους είναι ακόμη οι Κ. Αλεξόπουλος στα πλήκτρα, Δ. Κυμπουρόπουλος στην κιθάρα και Π. Χορμής στα τύμπανα. Η εκδήλωση ξεκινά στις 9 μμ.

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)
Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική




