ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ «ΤΡΕΧΕΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Το Ναύπλιο μέσα από τη διοργάνωση του Μαραθωνίου στέλνει ένα δυνατό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, υποστηρίζοντας τους σκοπούς του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Ο δήμος μας ενώνει τις δυνάμεις του με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»  και τον αγώνα
που δίνει η πρόεδρος του κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την αύξηση εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας. Στόχος όλων μας είναι η πόλη μας να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε ευαισθησία και εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ώστε να μην χάνεται ούτε ένας ασθενής γιατί δεν βρίσκεται για αυτόν ένας συμβατός δότης.
Ήδη από την Πέμπτη  το περίπτερο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» βρίσκεται  στο ΦΟΥΓΑΡΟ και μας περιμένει να ενημερωθούμε και να γίνουμε όλοι δότες, όπως έγιναν δεκάδες συμπολίτες μας μέχρι σήμερα αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους.  Δεν είναι καθόλου τυχαία άλλωστε η επιτυχία που είχε ενημερωτική ομιλία του επιστημονικού διευθυντή της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» καθηγητή Στέλιου Γραφάκου στο ΦΟΥΓΑΡΟ την Πέμπτη 1η Μαρτίου, καθώς μέσα από παραδείγματα και πραγματικές ιστορίες εξήγησε τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών.
Την Κυριακή από την έναρξη του Μαραθωνίου στις 8.00 στο περίπτερο του Συλλόγου μπροστά στο Δημαρχείο θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό αλλά και εξειδικευμένοι συνεργάτες του Συλλόγου που θα εγγράφουν νέους εθελοντές.
 «Δώσε  ελπίδα, δώσε ζωή!  Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!», είναι το σύνθημα του φετινού Μαραθωνίου Ναυπλίου.  Μην λείψει κανένας!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Πλημμύρισε» από κόσμο το Ναύπλιο στο τριήμερο Φεστιβάλ του Εργατικού Κέντρου – Μεγάλος απών ο Δήμος

Ιστορικό ρεκόρ συμμετοχής σημείωσε το τριήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίας – Ερμιονίδας, με τη μαζική προσέλευση κατοίκων και παραθεριστών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Κωνσταντίνο Δ. Μπροδήμα στα Δίδυμα

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός παρέστη στα Δίδυμα στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον έφεδρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026 και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ένταξη έργου 700.000 ευρώ για την Επ.Ο. Άργος – Πυργέλλα – Αγία Τριάδα – Αραχναίο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην ένταξη ενός ακόμη σημαντικού έργου για τη συντήρηση και τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αργολίδας προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Σ.Ε.Τ.Α.Α. Αργολίδας καταδικάζει την επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας (Σ.Ε.Τ.Α.Α.) εκφράζει τον αποτροπιασμό του και καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »