Δεύτερη πανελληνιονίκης στην κατηγορία ΟΠΛΑ στο 19o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KOYNΓΚ ΦΟΥ αναδείχθηκε η Λένια Λεκοσιώτη στην ηλικία 10-13 ετών στους αγώνες που έλαβαν χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης 3 και 4 Μαρτίου 2018.
Ο Σύλλογος ΠΥΓΜΗ Άργους με Master τον Γιώργο Ανδρονικίδη
κέρδισε ένα ακόμη μετάλλιο χρυσό στην κατηγορία 15 – 18 αγόρια με τον Κουκουνασουλη Κωνσταντίνο και όλα θα ήταν πιο ευχάριστα αν η απώλεια της πρωτιάς από τη Λένια Λεκοσιώτη δεν ήταν προϊόν «κλοπής» των κριτών που την αδίκησαν προκλητικά με αποτέλεσμα ο κόσμος που παρακολουθούσε τους αγώνες να τους γιουχάρει και να αναγκασθεί η οργανωτική επιτροπή να παρέμβει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι κάποιοι άγνωστοι σταμάτησαν τη Λένια Λεκοσιώτη και της έδωσαν συγχαρητήρια αφού της τόνιζαν ότι αδικήθηκε και ότι έπρεπε να είναι πρώτη.

Επιμελητήριο Αργολίδας: Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις εκπαίδευσης τεχνικών ασφαλείας
Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας σε επιχειρήσεις Β΄ και Γ΄ κατηγορίας






