ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Από το Πολιτικό Γραφείο του Γιάννη Γκιόλα, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, ανακοινώθηκε  ότι το πρωί της Παρασκευής 30 Μαρτίου έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου στο Λυγουριό. Πραγματοποιήθηκε έτσι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της
περιοχής.
Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Γ.Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ.Δημήτρης Αναγνωστάκης.
Ο κ.Αναγνωστάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της λειτουργίας Αστυνομικού Τμήματος στην Επιδαυρία και στην έδρα του Δήμου στο Λυγουριό. Τόνισε ότι ικανοποιήθηκε η ομόθυμη βούληση των πολιτών και των φορέων του Δήμου, αλλά και του Νομού για την αναβάθμιση του μέχρι πρόσφατα Αστυνομικού Σταθμού σε Αστυνομικό Τμήμα.
Στην ομιλία του ο κ. Αναγνωστάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια της Αστυνομίας, πέραν του κατασταλτικού της έργου, στην εξωστρέφεια και την ουσιαστική συμπαράσταση στον άνθρωπο και στους πολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη υποστήριξης και συνδρομής.
Με το έργο τους αυτό τα αστυνομικά όργανα συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, που πρέπει να επιτελείται με την προσέγγιση όλων με ανθρωπιά και κατανόηση.
Εξήρε τέλος, την διαρκή, επίμονη και με ιδιαίτερη προσήλωση στο καθήκον τους, προσπάθεια όλων των αστυνομικών οργάνων στο απαιτητικό και δύσκολο έργο τους.
Τα εγκαίνια τελέσθηκαν από τον Επίσκοπο Αργολίδας κ.Νεκτάριο με την παρουσία όλων των θεσμικών αρχών της περιοχής.
Στην εκδήλωση παρέστη κλιμάκιο ανωτάτων αξιωματικών της Αστυνομίας υπό τον Επιτελάρχη κ.M.Kαραμαλάκη ,τον Περφερειακό Διευθυντή κ. Ευάγγελο Φωτόπουλο, τον Αναπληρωτή Διευθυντή Αργολίδας κ.Λ.Κατσαντώνη και τον Διοικητή του Τμήματος, Αστυνόμο κ.Δ.Νούλα.
Στην εκδήλωση μίλησε ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Κ. Γκάτζιος που ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των πολιτών τους θεσμικούς φορείς για την ίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ.Τάσος Χειβιδόπουλος.
Παρέστησαν δε και οι Βουλευτές κ.Γιάννης Γκιόλας, Γ.Ανδριανός και Γ.Μανιάτης καθώς και Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Η απήχηση στην τοπική κοινωνία εκφράσθηκε και με την παρουσία πλήθους δημοτών της περιοχής που παρακολούθησαν την εκδήλωση και ξεναγήθηκαν στο κτίριο του Α.Τ. που παραχωρήθηκε και εκσυγχρονίσθηκε από τον Δήμο Επιδαύρου.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Νέο σύγχρονο έργο για τον αθλητισμό στην Επίδαυρο: Παραδίδονται οι εγκαταστάσεις στίβου στο Λυγουριό

Σε τροχιά αναβάθμισης μπαίνουν οι αθλητικές υποδομές του Δήμου Επιδαύρου, καθώς τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και ώρα 20:00 πραγματοποιούνται τα επίσημα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Παρέμβαση Μπράγκα για τους προφυλακισμένους αστυνομικούς στο Άργος: «Η προσωρινή κράτηση δεν είναι ποινή»

Σαφείς αποστάσεις από το κλίμα των «τηλεδικών» και τις δημόσιες καταδίκες παίρνει με νέα παρέμβασή του ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Ανδρέας Μπράγκας,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λάμπρου: «Ο αγώνας για την προστασία του Καταφυκίου και του περιβάλλοντος της Ερμιονίδας συνεχίζεται»

Με αφορμή την εκδήλωση μνήμης και ευαισθητοποίησης που διοργανώνει ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Μάσης» Ερμιονίδας για τη συμπλήρωση των 34 χρόνων από τον μεγάλο αγώνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Μέτωπο Μανώλη κατά Καράπαυλου για τη Δημοτική Επιτροπή – «Υπέπεσε σε σοβαρό πολιτικό ολίσθημα»

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση είναι αποφασισμένος να προσφύγει σε πρώτη φάση, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπλιέων, Γιάννης Μανώλης, όσον αφορά την απόφαση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »