Η Σχολή Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε συνεργασία με την Έδρα UNESCO, τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, τον σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας και το
παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Από τις Θεωρίες Μάθησης στις Ψηφιακές Κοινότητες Μάθησης: ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ».
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αναδειχθεί το θέμα της αξιοποίησης των Νέων Τεχνολογιών στη σύγχρονη εκπαιδευτική πραγματικότητα.
Τέλος, το συνέδριο προσβλέπει στην παροχή ευκαιριών ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων, θέτει τις βάσεις για την περαιτέρω ενασχόληση με το αντικείμενο καθώς και εγείρει προβληματισμούς για το μέλλον.

Λυγουριό: Παρουσίαση του βιβλίου «Εγώ… Μια Πέτρα» της Αναστασίας Ποθητού Σαρρή στο Μουσείο Κωτσιομύτη
Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά με επίκεντρο την ιστορία, τη φύση και τον άνθρωπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 στο Λυγουρίο. Στον φιλόξενο προαύλιο





