Στα χέρια της Ασφάλειας οι ληστές ηλικιωμένου στο Αργος

Τρεις Έλληνες ήταν οι βίαιοι κακοποιοί που είχαν εισβάλει στις 15 Απριλίου του 2016 στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στο Άργος, τον είχαν ακινητοποιήσει χρησιμοποιώντας σωματική βία και είχαν ερευνήσει εξονυχιστικά όλα τα δωμάτια αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
Οι δράστες όπως αποκαλύπτει το protothema.gr είχαν ανακαλύψει τις λιγοστές οικονομίες του άτυχου ηλικιωμένου και τα οικογενειακά χρυσαφικά και είχαν εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα είχε καταγγείλει αμέσως την ληστεία στην Ασφάλεια Άργους- Μυκηνών, ωστόσο οι κακοποιοί είχαν προλάβει να απομακρυνθούν αρκετά χωρίς να αφήσουν ίχνη.
Η έρευνα για την διαλεύκανση της υπόθεσης δεν σταμάτησε ποτέ και, παρ’ όλο που πέρασαν 26 μήνες, τελικά εξιχνιάστηκε. Οι δράστες ηλικίας 26, 32 και 38 χρόνων ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν τυχόν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες εισβολές σε σπίτια της Αργολίδας.

protothema.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Φραγκιουδάκης: Κατηγορία Κινδύνου 5″ στα χαρτιά – Μία “Ωρολογιακή Βόμβα” στην καρδιά του Ναυπλίου

Σήμερα, Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026, ο Δήμος Ναυπλιέων εξέδωσε μια ορθή και αναγκαία ανακοίνωση, ενημερώνοντας πολίτες και επισκέπτες ότι η περιοχή μας βρίσκεται σε Κατάσταση Συναγερμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »