Πάμε Σινεμά!-Βραδιές κινηματογράφου από το Δήμο Ερμιονίδας

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας διοργανώνουν βραδιές κινηματογράφου με προβολές παιδικών ταινιών στις Κοινότητες του Δήμου μας.

Καλοκαιρινή ψυχαγωγία με παιδικό κινηματογράφο για μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη είσοδο, με πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων, με τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.
Ο Δήμος Ερμιονίδας, αρωγός και πρωτοπόρος των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, βρίσκει διεξόδους, προσφέροντας στους δημότες ποιοτικά θεάματα. Το φετινό καλοκαίρι, προσφέρει την δυνατότητα στα παιδιά και τους γονείς να απολαύσουν κινηματογραφικές ταινίες, να χαλαρώσουν, να ψυχαγωγηθούν.
Φροντίσαμε και εξασφαλίσαμε από την εταιρεία FEELGOOD ENTERTAINMENT Α.Ε., τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών που θα προβληθούν.
Η πρώτη προβολή ξεκίνησε χθες στην Ερμιόνη, στο Πνευματικό Κέντρο (Κτίριο Συγγρού), με την εξαιρετική ταινία «Ο Μικρός Πρίγκιπας». Και συνεχίζουμε!
Οι ζεστές καλοκαιρινές βραδιές στην Ερμιονίδα θα γεμίσουν με θερινό σινεμά! 
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π.
Δαμιανός Κουτούβαλης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026 και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »