Ασταμάτητες είναι οι φήμες που αφορούν την εγκατάσταση μεταναστών στην Αργολίδα και ειδικότερα οικογενειών και όχι μεμονωμένων ατόμων. Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που λόγω της σοβαρότητας του
θέματος καλύπτονται από πέπλο σιωπής υπάρχει σχεδιασμός τις επόμενες ημέρες να αρχίσει διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου ,εγκατάσταση κοντέινερ και δημιουργία αποχετευτικού δικτύου στον χώρο που είναι το πεδίο βολής.
Ελπίζουμε ότι οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Αργολίδας και του Ναυπλίου θα έχουν μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη δώσει δημόσια την πραγματική εικόνα γύρω από αυτό το θέμα που προβληματίζει πολλούς.

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει την ποιητική συλλογή του Νίκου Φωτιάδη “Ταξίδι στο χώρο και το χρόνο”
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, συνεχίζει τον κύκλο παρουσιάσεων-διαλέξεων «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα: Συνομιλώντας με Προσωπικότητες – Κείμενα – Συγγραφείς», στην έδρα του,





