Ιστορική Πολιτιστική Εκδήλωση για τον Ελληνισμό του Πόντου,

Ιστορική Πολιτιστική Εκδήλωση για τον Ελληνισμό του Πόντου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Άργους Μυκηνών, η ΚΕΔΑΜ και ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας και Φίλων του Ποντιακού Ελληνισμού ¨Παναγία Σουμελά¨.

Το θέμα «Ο Ελληνισμός του Πόντου» θα αναπτύξει η   κα Ευαγγελία Λεζέ Dr. Ψυχολογίας – Φιλόλογος με ιστορικές αναφορές στα γεγονότα και προβολή εικόνων. Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου ¨Καπετάν Ευκλείδης¨ από τις Αχαρνές και του συλλόγου ¨Παναγία Σουμελά¨ από το Άργος θα χορέψουν χορούς από τον Πόντο με τη συνοδεία των παραδοσιακών οργάνων λύρας και νταούλι.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Μέτωπο» επαγγελματιών κατά του Δήμου Ναυπλιέων: «Ματώνουμε εισπρακτικά – Τέλος στην ανοχή»-Επιστολή σε Ορφανό

Σε ευθεία σύγκρουση με τη δημοτική αρχή Ορφανού έρχεται η Ομάδα Επαγγελματιών του Δήμου Ναυπλιέων, καταγγέλλοντας προχειρότητα και αθέτηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Νέα χρηματοδότηση 15 εκατ. ευρώ για ασφαλέστερους δρόμους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε μια ουσιαστική παρέμβαση για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στην ενεργοποίηση νέας χρηματοδοτικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »