Πράξεις φροντίδας και αγάπης για τα παιδιά απο την ΚΕΔΑΜ και τον Πέτρο Διολίτση

Χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με υπευθυνότητα συνέπεια και αγάπη για τα παιδιά που απαιτούν διαρκή φροντίδα και ενδιαφέρον ο Πέτρος Διολίτσης έδειξε ότι όλα τα προαναφερόμενα είναι στοιχεία που τα έχει και πρόσθεσε στο ενεργητικό του μια ακόμη θετική κίνηση. Εργασίες ανακαίνισης, δημιουργίας νέων χώρων και εκσυγχρονισμού πραγματοποιήθηκαν στις δομές Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και Νέος Βρεφονηπιακός Παιδικός Σταθμός στη Νέα Κίο του Δήμου Άργους Μυκηνών, οι οποίες λειτουργούν στο πλαίσιο της δράσης της ΚΕΔΑΜ.
Το ΚΔΑΠ Ν. Κίου μεταφέρθηκε σε νέο
ανακαινισμένο χώρο, ο οποίος πληρεί όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται ώστε τα παιδιά να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον ασφαλές, υγιεινό και ευχάριστο.
Στον πρώην Παιδικό Σταθμό Ν. Κίου συστάθηκε και Βρεφικό τμήμα με στόχο την ομαλή σωματική και ψυχική ανάπτυξη των βρεφών μέσα από τις κατάλληλες συνθήκες φροντίδας και αγωγής.
«Κύριο μέλημα του Δήμου Άργους Μυκηνών» λέγει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Πέτρος Διολίτσης «παρόλες τις αντικειμενικές δυσκολίες και την οικονομική δυσπραγία της εποχής μας, είναι να βοηθήσει την εργαζόμενη μητέρα να αξιοποιήσει σωστά και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών της μέσω των προγραμμάτων ατομικής και ομαδικής δραστηριότητας (συζήτηση, ζωγραφική, παιχνίδι, αθλητισμό, θεατρικό παιχνίδι, μουσική, κλπ.) που προσφέρουν το έμπειρο προσωπικού του ΚΔΑΠ και του Σταθμού, σε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον» και συμπληρώνει ότι ως Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ βρίσκεται πάντοτε σε επικοινωνία με τις Διευθύντριες, το προσωπικό και τους γονείς για τυχόν ζητήματα που προκύψουν. «Θα είμαστε πάντα δίπλα σε όλα τα παιδιά του Δήμου Άργους και τους γονείς τους» τονίζει ο κ. Πέτρος Διολίτσης.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Λουτράκι: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 39χρονου Ουκρανού ποδοσφαιριστή Βιατσεσλάβ Σαρπάρ

Ταυτοποιήθηκε επίσημα μέσω εξέτασης βιολογικού υλικού (DNA) η σορός του 39χρονου Ουκρανού πρώην ποδοσφαιριστή Βιατσεσλάβ Σαρπάρ (Vyacheslav Sharpar), η οποία είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Αργολική Ανάπτυξη»: Υποψηφιότητες, κόμματα, κ.ά. στο παρασκήνιο της εβδομάδας που πέρασε

Η είδηση ήρθε από την ιστοσελίδα parapolitika.gr όπου γράφτηκαν τα ακόλουθα : «Οι διεργασίες στο υπό δημιουργία κόμμα του Αντώνη Σαμαρά συνεχίζονται και όπως αποκαλύπτει η στήλη “Τζόκερ”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Βασίλης Σιδέρης: Έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.408.356 ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στην Π.Ε. Αργολίδας

Τρία σημαντικά έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, που αφορούν τους Δήμους Άργους – Μυκηνών και Ερμιονίδας, παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης, μετά την υπογραφή της σχετικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Νέο σύγχρονο έργο για τον αθλητισμό στην Επίδαυρο: Παραδίδονται οι εγκαταστάσεις στίβου στο Λυγουριό

Σε τροχιά αναβάθμισης μπαίνουν οι αθλητικές υποδομές του Δήμου Επιδαύρου, καθώς τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και ώρα 20:00 πραγματοποιούνται τα επίσημα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου: Στηρίζουμε τον αγώνα των ηθοποιών για την υπογραφή ΣΣΕ (βίντεο)

Ως Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου στεκόμαστε δίπλα στον αγώνα των ηθοποιών και των υπολοίπων εργαζομένων για την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων. Στις ΣΣΕ αποτυπώνονται όλα τα εργασιακά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »