Το Ναύπλιο τιμά με την φιλαρμονική του την προσφορά της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Σε ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς της κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα  η Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων προκειμένου να ανοίξει το πολιτιστικό μέρος της εκδήλωσης της ετήσιας χριστουγεννιάτικης γιορτής του Συλλόγου «Ελπίδα».
Η φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ, υπό τον μαέστρο Θεοδόση Αντωνιάδη θα είναι ο εκφραστής των ευχών του Δήμου Ναυπλιέων για συνέχιση του θεάρεστου έργου της και ευόδωση των άοκνων προσπαθειών της κυρίας Μ. Βαρδινογιάννη.
« Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποτελεί την ενσάρκωση της Ελπίδας για κάθε παιδί που πάσχει από καρκίνο» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επανεξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών ο Αντώνης Βαρδάκας

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Άργους – Μυκηνών, πρόεδρος επανεξελέγη ο Αντώνης Βαρδάκας, συγκεντρώνοντας την απόλυτη πλειοψηφία των μελών του Σώματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο| Αντιδράσεις για την επιστροφή Δωρή από Φραγκιουδάκη: «Η αξιοπρέπεια δεν διαπραγματεύεται»

Σε δήλωση προστασίας της προσωπικής του αξιοπρέπειας προχώρησε ο Γιώργος Φραγκιουδάκης μετά την δήλωση επιστροφής του Σωκράτη Δωρή που την υποδέχθηκαν όλοι με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »