Δήλωση βόμβα Καμπόσου για τον Βασίλη Σιδέρη-Όχι στην διαγραφή-Ναι στην ενότητα

Στήριξη στον Βασίλη Σιδέρη έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος που αποδεικνύοντας  ότι έχει τα χαρακτηριστικά ηγέτη παρενέβη στην διαδικασία διαγραφής του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας  χαρακτηρίζοντας μεγάλο λάθος τη διαγραφή στελεχών επειδή
συμμετέχουν σε άλλα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ψηφοδέλτια. Με την δήλωση αυτή ο Δημήτρης Καμπόσος έδειξε ότι μπορεί να υπερβαίνει τις προσωπικές αντιπαραθέσεις  όταν πρόκειται για την ενότητα του κόμματος και της κοινωνίας. Η στήριξη στον Βασίλη Σιδέρη με τον οποίο ο Δημήτρης Καμπόσος έχει χρόνια πολιτική αντιπαράθεση είναι κίνηση μεγάλου ειδικού πολιτικού βάρους . Η πλήρης δήλωση έχει ως εξής: Με ρώτησαν αν συμφωνώ με τη φημολογούμενη διαγραφή του Βασίλη Σιδέρη απο τη Νεα Δημοκρατία. Θεωρώ μεγάλο λάθος τη διαγραφή στελεχών επειδή συμμετέχουν σε άλλα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ψηφοδέλτια.
Ένα κόμμα που βαδίζει για τη νίκη και για να γίνει κυβέρνηση, ΓΡΑΦΕΙ , ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ .Ιδιαιτέρως στελέχη με απήχηση στη βάση. Έμαθα να λέω πάντα τη γνώμη μου χωρίς μισόλογα και χωρίς να φοβάμαι κανέναν.
Δημήτρης Καμπόσος.
Δήμαρχος Άργους Μυκηνών
& Πρόεδρος ΠΕΔ Πελοποννήσου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Νέο σχήμα διοίκησης στον Δήμο Άργους – Μυκηνών: Όλοι οι νέοι Αντιδήμαρχοι και οι αρμοδιότητές τους

Με απόφαση του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζου, επικαιροποιείται το σχήμα διοίκησης του Δήμου και καθορίζονται οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μαύρες προοπτικές για Ευρωπαϊκή Ένωση… (Θα συμπαρασύρουν και την Ελλάδα;) – Του Τόλη Κοΐνη

Το ΟΧΙ των Ισλανδών για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση έδειξε μια τάση. Η Ε.Ε. δεν αρέσει στους λαούς της Ευρώπης. Το γραφειοκρατικό αυτό τέρας διαψεύδει καθημερινά τις ελπίδες των λαών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »