Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο, την Κυριακή 12/05/2019 στις 19:00
Ο σκοπός της εν λόγω ημερίδας έγκειται στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρέως κοινού, αναφορικά με την πολυπλοκότητα των διατροφικών διαταραχών. Ένα θέμα που θα παρουσιαστεί στην ολότητά του με διεπιστημονικό τρόπο,
παρουσιάζοντας την τάση του φαινομένου σε παγκόσμια κλίμακα. Οι ομιλητές είναι: η Κυριακοπούλου Δήμητρα Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity και ο Μουσούρος Αλέξανδρος Κλινικός Ψυχολόγος BA, MSc – Ψυχοθεραπευτής Master Practitioner in Cognitive Behavioral Therapy, BACP Member και ο τίτλος της ημερίδας είναι “Διατροφικές διαταραχές ψυχή τε και σώματι”
Η ημερίδα πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ.

“Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”: Δημοτική Αρχή Ορφανού σε ελεύθερη πτώση-Ο πανικός τους δεν κρύβεται…
Η κατηφόρα της δημοτικής αρχής Ορφανού δεν έχει τέλος. Τα εσωτερικά της προβλήματα είναι πλέον ανεξέλεγκτα, η διαχειριστική της ανεπάρκεια αποδεικνύεται καθημερινά και η εικόνα της




