Συλλήψεις από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου στο Ναύπλιο και στο Τολό

Σε ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου αναφέρονται τα ακόλουθα: Κατόπιν στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη της Υπηρεσίας του Λιμεναρχείου Ναυπλίου σήμερα 17-06-2019 στην παραλία
Τολού Αργολίδας, συνελήφθη ένας (01) αλλοδαπός για παράνομη άσκηση επαγγέλματος κατά παράβαση του άρθρου 414 ΠΚ, διαθέτοντας προς πώληση προϊόντα τα οποία δε συνοδεύονταν από τα νόμιμα παραστατικά.
Από την Υπηρεσία μας επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ποινικές και διοικητικές κυρώσεις και κατασχέθηκαν τα παράνομα προϊόντα.
Οι αναφερόμενοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με στόχο την προστασία των επαγγελματιών και τη γενικότερη τήρηση της νομιμότητας.»Επίσης ανακοινώθηκε ότι : «Κατόπιν ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη της Υπηρεσίας μας την Κυριακή  16-06-2019 στην περιοχή “Ψιλή Άμμος Τολού Αργολίδας“, συνελήφθησαν δύο  (02) ημεδαποί καθόσον είχαν  καταλάβει και χρησιμοποιούσαν χώρο αιγιαλού- παραλίας “καθ΄ υπέρβαση του παραχωρηθέντος“, κατά παράβαση του άρθρου 23 του  Α.Ν. 1539/1938 (488Α΄), όπως ισχύει. Ανωτέρω έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την περιοχή αρμοδιότητας με σκοπό την προστασία των κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Με μεγάλη επιτυχία το OPEN DAY του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας – Υποδέχθηκε πάνω από 260 μαθητές

«Υπάρχουν σχολεία που διδάσκουν γνώσεις και σχολεία που καλλιεργούν ψυχές»: Με αυτό το πνεύμα, το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου 2026 -στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Στα Μονοπάτια της Αναγέννησης»: Εκπαιδευτικό ταξίδι των μαθητών και μαθητριών του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου στην Ιταλία

Από τις 26 έως τις 29 Απριλίου 2026, είκοσι τέσσερις μαθητές και μαθήτριες της Β’ Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου ταξίδεψαν στην Ιταλία στο πλαίσιο του προγράμματος «Στα Μονοπάτια της Αναγέννησης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »