Λήγει τη Δευτέρα η προθεσμία για ευνοϊκή ρύθμιση χρεών στον δήμο Ναυπλιέων

Τελευταία ευκαιρία έχουν οι οφειλέτες στο δήμο Ναυπλιέων να ρυθμίσουν τα χρέη τους μέχρι και σε 100 δόσεις, καθώς τη Δευτέρα εκπνέει η προθεσμία.
Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 110-120 του ν. 4611/2019, οι οφειλέτες του δήμου μπορούν να υποβάλουν έως και τις 16 Σεπτεμβρίου 2019 την αίτησή τους για τη
ρύθμιση χρεών με δυνατότητα αποπληρωμής τους μέχρι και σε 100 δόσεις, με παράλληλη απαλλαγή των προσαυξήσεων.
Η ρύθμιση αφορά οφειλές που έχουν βεβαιωθεί  και οι δόσεις είναι μηνιαίες και ισόποσες. Κάθε δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 20 ευρώ.
Εάν η οφειλή εξοφληθεί εφάπαξ γίνεται απαλλαγή από τις προσαυξήσεις κατά 100%. Η απαλλαγή από τις προσαυξήσεις μειώνεται όσο αυξάνονται οι δόσεις και συγκεκριμένα: Από δύο έως 24 δόσεις απαλλαγή κατά 80%, από 25 έως 48 δόσεις απαλλαγή κατά 70%, από 49 έως 72 δόσεις απαλλαγή κατά 60% και από 73 έως 100 δόσεις απαλλαγή κατά 50%.
Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα, στα νοικοκυριά και στις μικρομεσαίες κυρίως επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν οικονομικές υποχρεώσεις που χρονίζουν.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο| Αντιδράσεις για την επιστροφή Δωρή από Φραγκιουδάκη: «Η αξιοπρέπεια δεν διαπραγματεύεται»

Σε δήλωση προστασίας της προσωπικής του αξιοπρέπειας προχώρησε ο Γιώργος Φραγκιουδάκης μετά την δήλωση επιστροφής του Σωκράτη Δωρή που την υποδέχθηκαν όλοι με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Έμπρακτη στήριξη στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, Danaon Cup – Λένα Πετράκη 2026

Στην τελετή λήξης της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, Danaon Cup – Λένα Πετράκη 2026, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Κίου στις 26 Ιουνίου 2026 παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »