Ο Δήμος Ναυπλιέων για δεύτερη συνεχή χρονιά, συνδιοργανώνει με πολυμελή ομάδα ψυχοθεραπευτών Gestalt την 2η Διημερίδα στο Βουλευτικό την 16/17-Νοεμβρίου 2019 με θέμα «Αναζητώντας τον Ιδανικό εαυτό…»
Στόχος είναι η ενθάρρυνση πρωτοβουλιών με
εθελοντική δράση που σκοπό έχουν την αλληλεπίδραση στην κοινωνία, με την κοινωνία.
Σύμφωνα με πολυμελή ομάδα ψυχοθεραπευτών Gestalt, «είναι κοινότοπη διαπίστωση πια ότι οι τυφλές, άκαρπες και ψυχοφθόρες συγκρούσεις γονιών – εφήβων, δασκάλων-μαθητών, μελών του ζευγαριού, δια-προσωπικές είτε δια-συλλογικές, είναι μέρος της καθημερινότητας όλων μας. Λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές ψυχο-πιεστικές συνθήκες και τις συνέπειες που όλοι βιώνουμε, γίνεται αναγκαίο περισσότερο από ποτέ, να μπορούμε να ακούσουμε ο ένας τον άλλον, με τρόπο βιωματικό παρά θεωρητικό»

Ναύπλιο: Η πολιτική δεν είναι παιχνίδι σκοπιμοτήτων-Γράφει η Έλενα Λεζέ
Η επανένταξη δημοτικού συμβούλου στην παράταξη «Όραμα Δημιουργίας» δεν είναι μια εσωτερική υπόθεση μιας δημοτικής παράταξης. Είναι μια πολιτική πράξη που αφορά όλους τους δημότες





