«Καρκίνος Παχέως Εντέρου – Από την πρόληψη στη θεραπεία»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βουλευτικό Ναυπλίου η εκδήλωση του Δήμου Ναυπλιαίων  με ομιλητή το Χειρουργό Ιωάννη  Βίρλο. Το θέμα της ομιλίας ήταν: «Καρκίνος Παχέως   Εντέρου – Από την πρόληψη στη θεραπεία». Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκτός από το Δήμαρχο Ναυπλιαίων , κύριο Κωστούρο  και αρκετός  κόσμος  ο όποιος παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία.
Η ομιλία επικεντρώθηκε στην ενημέρωση  της  κοινής 
γνώμης και την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού αναφορικά με τα συμπτώματα που παρουσιάζεται ο καρκίνος του πήχεως έντερου καθώς και τις μεθόδους πρόληψης. Το μήνυμα ήταν: «Τον καρκίνο του πήχεως έντερου – Μπορούμε να τον προλάβουμε, Μπορούμε να τον θεραπεύουμε, Μπορούμε να τον νικήσουμε».
 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ – κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΡΛΟΣ
MD(ΜΑΝCHESTER)  FRCSEd.  FRSC(Gen Surg)  FEBS   MSc(LONDON)   DIC
 Ο Ιωάννης Βίρλος γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1966 και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχόλη της Αλεξανδρούπολης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης το 1990. Είναι διευθυντής χειρουργικής (Consultant Colorectal Surgeon) στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία του  Derby και Burton του Ηνωμένου Βασιλείου (University Hospitals of Derby and Burton) από το 2016.  Επίσης είναι αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος Ορθοπυελικής  Χειρουργικής του Νοσοκομείου ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ GENERAL Αθηνών.
 Είναι κάτοχος των διακεκριμένων τίτλων FRCSEd  του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών του Εδιμβούργου και FRCS (Α In) από τη Διακολλεγιακή Επιτροπή Χειρουργικής του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς FEBS (Coloproctology) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Χειρουργικής. Είναι επίσης μέλος της Εταιρίας Χειρουργικής Έντερου & Ορθού της Μεγάλης Βρετάνιας και Ιρλανδίας (ACPGBI) καθώς και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Χειρουργικής Έντερου & Ορθού (ΕSCP). 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου καταδικάζει την επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ Αργολίδας

Τη σωματική επίθεση σε βάρος διασώστη του ΕΚΑΒ Αργολίδας καταδικάζει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου. Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε κατά την προσπάθεια του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: «Λουκέτο» διαρκείας στο Κολυμβητήριο με υπογραφή Μαντζαβράκου και δικαιολογίες-γρίφους

Σε ένα απέραντο επικοινωνιακό «θολό τοπίο» εξελίσσεται η διαχείριση των έργων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ναυπλίου. Με μια νέα, προκλητικά αόριστη ανακοίνωση, η δημοτική αρχή παρατείνει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ξανά μαζί στον γενέθλιο τόπο: Ολοκληρώθηκε το τριήμερο Αντάμωμα των Απανταχού Αχλαδοκαμπιτών

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο Αντάμωμα των Απανταχού Αχλαδοκαμπιτών, ένας θεσμός που διατηρεί ζωντανούς τους δεσμούς των Αχλαδοκαμπιτών με τον τόπο καταγωγής τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »