Κινητικότητα στην Κοιλάδα με διαρκή διάλογο για το λιμάνι και τους αλιείς

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση που έγινε για την επίλυση των σημαντικών θεμάτων του Λιμένα Κοιλάδας.
Στο συμβούλιο συμμετείχαν ο λιμενάρχης Ναυπλίου, η διοικητής του Λιμενικού σταθμού Πορτοχελίου, ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου, ο Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Κοιλάδας, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης
τοπικού συμβουλίου κοιλάδας, ο Αντιπρόεδρος του αλιευτικού συλλόγου Κοιλάδας και εκπρόσωποι των επαγγελματιών ψαράδων.
Όπως ανακοινώθηκε : «Στην εφαρμογή της χωροθέτησης του Λιμένα Κοιλάδας προχώρησε το τοπικό συμβούλιο σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο και το λιμενικό ταμείο. Επίσης προωθήθηκε, από το τοπικό συμβούλιο και τον σύλλογο αλιέων, το θέμα εύρεσης χώρου για την απόθεση διχτύων των επαγγελματιών ψαράδων σε οριοθετημένο σημείο στην ιχθυόσκαλα.
Με αφορμή την παρουσία του λιμενάρχη Ναυπλίου καθώς και της διοικητή λιμενικού σταθμού Πορτοχελίου, τέθηκαν, επίσης, θέματα όπως η ίδρυση λιμενικού φυλακίου στην Κοιλάδα, η εφαρμογή του νομοθετικού Πλαισίου και η αστυνόμευση Λιμένα, τα παροπλισμένα σκάφη, τα ρεμετζα, τα σκάφη που βρίσκονται προς καταστροφή, η αστυνόμευση ως προς παράνομες δραστηριότητες στην περιοχή μας καθώς και τρόποι αναβάθμισης υπηρεσιών ως προς τους συμπολίτες μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Καταδίκη της επίθεσης σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος από την ΟΝΝΕΔ Αργολίδας

Η επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος, πριν περίπου μία εβδομάδα, που λειτουργούσε εν ώρα καθήκοντος και προσπαθούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε συνάνθρωπο μας , είναι πράξη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Περίεργη απάντηση – παρέμβαση στήριξης της δημοτικής αρχής από τους εκδότες βιβλίων και μαθήματα δημοσιογραφίας !!!

Είναι αυτό που λένε: «Εσένα τώρα ποιος σου μίλησε και πήρες θέση;». Αυτό το ερώτημα μάλλον ταιριάζει απόλυτα στους διοργανωτές της Έκθεσης Βιβλίου στο Ναύπλιο, οι οποίοι, εκτός από βιβλία,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γιάννης Μανώλης: «Η Πολιτιστική Ναυπλιάδα εμπλουτίζει τη ναυτική παράδοση του Ναυπλίου»

Στην καθοριστική σημασία της επανακαθιέρωσης της Ναυτικής Εβδομάδας, αλλά και στην εξέλιξη των πολιτιστικών θεσμών της πόλης, αναφέρθηκε με δημόσια παρέμβασή του ο πρώην Αντιδήμαρχος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »