ΛΗΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ο Δήμος Ναυπλιέων ανακοινώνει στο καταναλωτικό κοινό ότι από αύριο Τετάρτη 18/3/2020 και στο εξής  θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αλλαγές στο χώρο λειτουργίας της λαϊκής αγοράς του Ναυπλίου , ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να προστατευθεί η δημόσια υγεία .
Στη λαϊκή αγορά δε θα εγκατασταθούν
επαγγελματίες πωλητές βιομηχανικών ειδών (ένδυσης , υπόδησης πλαστικών ειδών κλπ), αλλά μόνο πωλητές  γεωργικών προϊόντων και αλιευμάτων.
Οι πάγκοι θα  αναπτυχθούν με τρόπο που να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόσταση  για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊούCOVID -19.
Προκειμένου να καταστεί δυνατή η ανωτέρω εφαρμογή οι πωλητές  τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες του επόπτη θα μετακινηθούν όσο απαιτείται καταλαμβάνοντας το χώρο που καταλάμβαναν μέχρι πρότινος οι πωλητές βιομηχανικών ειδών.
Οι πωλητές οφείλουν να λάβουν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα υγιεινής φορώντας μάσκες και γάντια. Επίσης,  θα πρέπει να μεριμνούν ώστε οι καταναλωτές να διατηρούν τόσο την  απόσταση ασφαλείας από το πάγκο του πωλητή όσο και την απόσταση μεταξύ τους , ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού .

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει την ποιητική συλλογή του Νίκου Φωτιάδη “Ταξίδι στο χώρο και το χρόνο”

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, συνεχίζει τον κύκλο παρουσιάσεων-διαλέξεων «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα: Συνομιλώντας με Προσωπικότητες – Κείμενα – Συγγραφείς», στην έδρα του,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Φαντασμαγορικές οι Εκδηλώσεις για το “Κάψιμο του Ιούδα” σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, ολοκληρώθηκαν τα πασχαλινά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, με επίκεντρο τα δύο εντυπωσιακά έθιμα με το Κάψιμο του Ιούδα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »