Κλειστές για το κοινό οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Την πλήρη αναστολή εξυπηρέτησης του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου έως και την 10η Απριλίου 2020, με δυνατότητα παράτασης,
αποκλειστικά στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, απφάσισε ο Συντονιστής της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι. Νικόλαος Παπαθεοδώρου .
Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατόπιν προηγουμένης συνεννόησης. Η προηγούμενη συνεννόηση απαιτείται προκειμένου να σταθμίζεται η αναγκαιότητα της αυτοπρόσωπης παρουσίας του πολίτη για τη διεκπεραίωση της υποθέσεως που τον αφορά καθώς και η κατά λόγο αρμοδιότητας στάθμιση του επείγοντος του θέματος. Οι υπηρεσίες θα λαμβάνουν τα αιτήματα των συναλλασσομένων μέσω αλληλογραφίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ο συναλλασσόμενος θα αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας του (e-mail και τηλέφωνο). Εάν η διεκπεραίωση της υποθέσεως του ενδιαφερόμενου δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με την ανωτέρω διαδικασία και κρίνεται από την υπηρεσία απολύτως αναγκαία η αυτοπρόσωπη παρουσία του πολίτη, τότε η προσέλευση αυτού στις υπηρεσίες θα πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης, αναλόγως της στάθμισης του επείγοντος του θέματος.
Η επικοινωνία για τον καθορισμό της ημερομηνίας προσέλευσης του συναλλασσόμενου στην υπηρεσία θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας, όπως είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του φορέα μας (http://www.apd-depin.gov.gr).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Εκπαιδευτικό εργαστήριο ανακάλυψης βιβλίου στην Παιδική-Νεανική Βιβλιοθήκη

Ένα ξεχωριστό, βιωματικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και της εξερεύνησης διοργανώνει ο Δήμος Άργους – Μυκηνών την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026, προσκαλώντας τους μικρούς φίλους του βιβλίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας: Συγχαρητήριο μήνυμα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση-Αποτελέσματα

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Ο Ορφανός «δείχνει» Φραγκιουδάκη για υπονόμευση του έργου της Δημοτικής Αρχής

Αν αυτή είναι η πραγματική εικόνα που περιγράφει ο Δήμαρχος, τότε πολλά από όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα αποκτούν διαφορετική διάσταση. Το κλείσιμο των παιδικών χαρών, οι χειρισμοί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »