Π. Ψυχογυιός: Η επιστημονική κοινότητα της Αργολίδας να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου

Ξεκινάει σήμερα έως και την Πέμπτη 20 Απριλίου η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για επιστήμονες, ώστε να λάβουν το ειδικό επίδομα(voucher) των 600 ευρώ.
Το Επιμελητήριο Αργολίδας, ως πάροχος κατάρτισης του ειδικού προγράμματος στήριξης
για επιστήμονες-ελεύθερους επαγγελματίες και σε ένδειξη αλληλεγγύης, αποφάσισε να δώσει το μεγαλύτερο μέρος απ τα έσοδα που θα προκύψουν απ την τηλεκατάρτιση των επιστημόνων-ελευθέρων επαγγελματιών, για την αγορά και δωρεά υγειονομικού υλικού στις ιατρικές δομές της Αργολίδας.
Καλούμε λοιπόν το σύνολο του επιστημονικού κόσμου του νομού που είναι ωφελούμενοι του προγράμματος να δηλώσουν συμμετοχή και να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μέσω του Επιμελητηρίου. Με αυτό τον τρόπο αφενός θα βοηθηθούν με το επίδομα των 600 ευρώ και αφετέρου με τα έσοδα που θα προκύψουν απ την κάθε συμμετοχή θα αγοραστεί το υλικό που θα προσφερθεί στα νοσοκομεία του νομού μας.
Είναι καθήκον μας να συνδράμουμε όλοι σε αυτήν την προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και στον αγώνα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού . Σε αυτήν την δύσκολη περίοδο ας κρατήσουμε ψηλά τις αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς.
Στον παρακάτω σύνδεσμο έχουν αναρτηθεί πληροφορίες για την δράση του Επιμελητηρίου, όπως και το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό. https://arcci.gr/…/%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE…
Εκτυπώνουμε και συμπληρώνουμε την αίτηση συμμετοχής και εξουσιοδότηση συμμετοχής που θα βρούμε στον παραπάνω σύνδεσμο, και τα αποστέλλουμε στο epanmke@gmail.com.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ Σ.τ.Α ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Από το άγχος των Πανελληνίων στη χαρά της προσφοράς: «Μάθημα ζωής» από μαθήτριες του Ναυπλίου

Σε μια εποχή που η επιτυχία των νέων συχνά μεταφράζεται αποκλειστικά σε βαθμούς, μόρια και πανεπιστημιακές σχολές, μερικές νεαρές κοπέλες από το Ναύπλιο αποφάσισαν να επαναπροσδιορίσουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανακοινώθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες: Στην θέση του ο Σιδέρης μέχρι το τέλος του χρόνου-Σταθεροί Γανώσης και Μαντζούνης

Μία νέα παράταση στην θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κέρδισε ο Βασίλης Σιδέρης που παραμένει στην θέση του μέχρι το τέλος του έτους. Στις ίδιες θέσεις παρέμειναν τόσο ο Αναστάσιος Γανώσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »