Ξεκίνησε από την Αργολίδα η μεγάλη εργολαβία της Περιφέρειας για την αναβάθμιση της διαγράμμισης και σήμανσης του οδικού δικτύου των 5 Π.Ε.

Ξεκίνησε από την Αργολίδα η μεγάλη εργολαβία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αντικείμενο της οποίας είναι η αναβάθμιση διαγράμμισης, οριοδεικτών και οριζόντιας και κάθετης σήμανσης στο οδικό δίκτυο των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εν λόγω εργολαβίας έγινε σήμερα η διαγράμμιση στον δρόμο Κρανίδι – Δίδυμα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει η σχετική παρέμβαση καθ’ όλο το μήκος της επαρχιακή οδού 4 Λυγουριό – Κρανίδι.
Στο μεταξύ, με άλλη εργολαβία έγιναν διαγραμμίσεις σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Π.Ε. Αργολίδας, μεταξύ των οποίων στους δρόμους Κρανίδι – Ερμιόνη – Θερμησία – όρια νομού, Κρανίδι – Πόρτο Χέλι, καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Δίδυμων – Κρανιδίου.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Κλειστά 29 σχολεία στην Πελοπόννησο λόγω έλλειψης μαθητών και κτιρίων-Τα 6 στην Αργολίδα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου αποφάσισε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας 26 σχολικών μονάδων για το 2026-2027, λόγω μηδενικών εγγραφών, έλλειψης του ελάχιστου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Υποβολή voucher για την εγγραφή βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει, τους νόμιμους κηδεμόνες βρεφών και νηπίων που έλαβαν voucher ότι μπορούν να το καταθέσουν στα γραφεία της Διεύθυνσης, επί της οδού Ηρακλέους 6, προκειμένου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. Κωνσταντίνο Μπροδήμα

Τελετή Τιμής & Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ. ΜΠΡΟΔΗΜΑ – Αποκαλυπτήρια Μνημείου πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών της ΕΛ.ΔΥ.Κ. το 1974

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »