Ο πρόεδρος Μακρής Παναγιώτης ο γραμματέας Χρόνης Κωνσταντίνος και ο ταμίας Χρήστος Ξυλινάς από το Διοικητικό Συμβούλιο της συναντήθηκαν την Δευτέρα 25 Μάιου 2020 ,με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο στο πλαίσιο της λήψης μέτρων εναντία του κορωνοϊου , με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ Ιωάννη
Μαλτέζο .
Θέματα της συνάντησης ήταν τόσο τα προβλήματα και η αντιμετώπιση τους από την πανδημία του κορωνοϊου όσο και θέματα που αφορούν τα έργα υποδομής, το οδικό δίκτυο του νομού και η τουριστική προώθηση του νομού Αργολίδας .
Κατά την διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη σε θετικό κλίμα κατατεθήκαν σειρά προτάσεων για δράσεις τόνωσης των επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή , των επιχειρήσεων που πλήττονται βάση των ΚΑΔ και των πολιτών από την πρωτόγνωρη κρίση της επιδημίας.
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει τον κ Μαλτέζο για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας για συνάντηση καθώς και την δέσμευση του για συνεργασία με όλους τους φορείς , σωματεία και συλλόγους για την υλοποίηση σημαντικών έργων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της περιφέρειας Αργολίδας .

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Η Μέλπω Αξιώτη στα «Πορτρέτα Λογοτεχνών»
Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, μετά την πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία «Πορτρέτα πολιτικών» που κάλυψε ολόκληρο το 2024, προχωρά σε μια





