Ανεβάζει «στροφές» η διαδικασία αδειοδότησης σειράς στρατηγικών επενδύσεων ύψους άνω του 1 δισ. ευρώ στον τομέα του τουριστικού real estate, καθώς οι μεν επενδυτές δεν έχουν «φρενάρει» το επενδυτικό τους πρόγραμμα παρά την πανδημία, οι δε υπηρεσίες του Υπουργείου
Ανάπτυξης και η κυβέρνηση συνολικά επιθυμούν να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερες άμεσες επενδύσεις, ώστε να επιταχυνθεί η πορεία ανάκαμψης της οικονομίας.
Έτσι, μετά την επικείμενη έναρξη των πρόδρομων εργασιών στο Ελληνικό, όπου θα ξεκινήσει η διαδικασία κατεδάφισης υφιστάμενων κτιρίων, σειρά παίρνουν μια σειρά από projects σε όλη την χώρα, τα οποία είχαν «βαλτώσει» επί χρόνια και πλέον το ένα μετά το άλλο, ξεκινούν να κατασκευάζονται, ή έστω να ολοκληρώνουν την διαδικασία αδειοδότησής τους.
Την επόμενη Παρασκευή έχει προγραμματιστεί τελετή θεμελίωσης για την έναρξη των εργασιών και στο Kilada Hills, επένδυση ύψους άνω των 400 εκατ. ευρώ, από την Dolphin Capital Investors. Το συγκεκριμένο έργο έχει αδειοδοτηθεί πλήρως ήδη από τα τέλη του 2019. Στο επίκεντρο του Kilada Hills, το οποίο θα αναπτυχθεί σε έκταση άνω των 2.000 στρεμμάτων στην Κοιλάδα της Ερμιονίδας (Αργολίδα), βρίσκεται ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών, γύρω από το οποίο θα κατασκευαστούν περί τις 450-500 κατοικίες και ενδεχομένως κι ένα ξενοδοχείο της τάξεως των 30.000 τ.μ.
https://notospress.gr/

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει σήμερα το νέο Μουσείο Άργους – Πρόσκληση από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών
Σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026 στις 19:30, πραγματοποιούνται τα επίσημα εγκαίνια της νέας μόνιμης έκθεσης του ανακαινισμένου Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους από την Υπουργό Πολιτισμού,





