Από την Ν/Μ Ναυπλίου ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα: Συνεχίζεται με επιτυχία ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων στη Ν/Μ Ναυπλίου, προκειμένου να αξιολογηθεί αν στους συμμετέχοντες εθελοντές, ο αντιφυματικός εμβολιασμός μπορεί να τροποποιήσει την
ευπάθειά τους απέναντι στον Covid-19. H μελέτη γίνεται σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Μελέτης της Σήψης και έχει λάβει έγκριση διεξαγωγής από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.
Προϋποθέσεις συμμετοχής έχουν οι πολίτες ηλικίας ίση ή μεγαλύτερη από 50 έτη, με ιστορικό Χρόνιας Αναπνευστικής Πνευμονοπάθειας, Καρδιαγγειακού Νοσήματος, Σακχαρώδους Διαβήτη κλπ. Η διαδικασία συμμετοχής στην κλινική μελέτη είναι απλή και μετά από τηλεφωνικό ραντεβού, δεν έχει αναμονή, είναι ασφαλής και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο Γραφείο Επισκεπτών Υγείας (τηλ. 2752361163) και στη Χειρουργική Κλινική (τηλ. 2752361137) της Ν/Μ Ναυπλίου, από Δευτέρα εώς Παρασκευή και ώρα 10.00-13.00.

«Εύξεινος Μνεία» και «Αριάδνη»: Ένας κύκλος αγάπης και συμπερίληψης που συγκίνησε την Αργολίδα
Σε ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης και αληθινής χαράς, ο Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Εύξεινος Μνεία» πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Απριλίου ένα από τα πιο όμορφα και ουσιαστικά





