Από ποιες χώρες είχαμε τα περισσότερα εισαγόμενα κρούσματα στη χώρα

Από τη Ρουμανία ήρθαν στην χώρα τα περισσότερα εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που εξέδωσε σήμερα η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία τα περισσότερα
εισαγόμενα κρούσματα καταγράφονται από τις εξής πέντε χώρες: Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Αλβανία και Σουηδία.
Συγκεκριμένα από το άνοιγμα των συνόρων μέχρι και σήμερα έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα: 88 κρούσματα από τη Ρουμανία, 86 από τη Βουλγαρία, 80 από τη Σερβία, 63 από την Αλβανία και 29 από τη Σουηδία.
Συνολικά από τη 1η Ιουλίου μέχρι και τις 16 Αυγούστου ο αριθμός των εισερχομένων ατόμων στη χώρα ανέρχεται σε 2.592.853. Από αυτούς οι 2.068.408 εισήλθαν από τα αεροδρόμια, οι 140.051 από λιμάνια και οι 384.394 από τα χερσαία σύνορα.
Το ίδιο διάστημα, δηλαδή από 1η Ιουλίου μέχρι και 16 Αυγούστου, έχουν διενεργηθεί συνολικά 319.379 τεστ COVID-19.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει την ποιητική συλλογή του Νίκου Φωτιάδη “Ταξίδι στο χώρο και το χρόνο”

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, συνεχίζει τον κύκλο παρουσιάσεων-διαλέξεων «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα: Συνομιλώντας με Προσωπικότητες – Κείμενα – Συγγραφείς», στην έδρα του,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Φαντασμαγορικές οι Εκδηλώσεις για το “Κάψιμο του Ιούδα” σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, ολοκληρώθηκαν τα πασχαλινά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, με επίκεντρο τα δύο εντυπωσιακά έθιμα με το Κάψιμο του Ιούδα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »