Άργος: Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13 Αυγούστου, στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο Άργους, η θεατρική παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου, χαρίζοντας άπλετο γέλιο στο κοινό.

Στη σκηνή πρωταγωνίστησαν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζίδου, Πάνος Σταθακόπουλος, Ιωάννης Απέργης, Θάνος Μπίρκος και Αντιγόνη Νάκα, παρουσιάζοντας μία από τις πιο αγαπημένες κωμωδίες του παγκόσμιου θεάτρου.

Τη διασκευή και τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, οι οποίοι προσέγγισαν το κλασικό έργο με σύγχρονη ματιά, έντονο ρυθμό και χιούμορ.

Η μεγάλη προσέλευση και το θερμό χειροκρότημα του κοινού επιβεβαίωσαν την επιτυχία μιας ακόμη σημαντικής πολιτιστικής βραδιάς στο Αρχαίο Θέατρο Άργους.

Την υγειονομική κάλυψη της παράστασης ανέλαβε για ακόμη μία φορά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Τομέας Νοσηλευτικής Άργους.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ένταξη έργου 700.000 ευρώ για την Επ.Ο. Άργος – Πυργέλλα – Αγία Τριάδα – Αραχναίο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην ένταξη ενός ακόμη σημαντικού έργου για τη συντήρηση και τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αργολίδας προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γιάννης Μανώλης: «Η Πολιτιστική Ναυπλιάδα εμπλουτίζει τη ναυτική παράδοση του Ναυπλίου»

Στην καθοριστική σημασία της επανακαθιέρωσης της Ναυτικής Εβδομάδας, αλλά και στην εξέλιξη των πολιτιστικών θεσμών της πόλης, αναφέρθηκε με δημόσια παρέμβασή του ο πρώην Αντιδήμαρχος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »