«Με αγάπη και έρωτα…»: Μια γιορτινή μουσική βραδιά στο λιμάνι της Νέας Επιδαύρου

Μετά τη ζωντάνια, τη χαρά και την παράδοση του πανηγυριού της παραμονής, η Νέα Επίδαυρος συνεχίζει να γιορτάζει τη μεγάλη εορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος με μια ξεχωριστή μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα. Ο Δήμος Επιδαύρου και η Κοινότητα Νέας Επιδαύρου παρουσιάζουν την Πέμπτη 6 Αυγούστου, στις 21:00, στο λιμάνι της Νέας Επιδαύρου, τη μουσική παράσταση «Με αγάπη και έρωτα…», σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του τόπου, εκεί όπου οι μελωδίες του ελληνικού τραγουδιού συναντούν το φως του φεγγαριού και την καλοκαιρινή αύρα του Σαρωνικού.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται ανήμερα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, μιας από τις σημαντικότερες θρησκευτικές γιορτές της Νέας Επιδαύρου, που εδώ και δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς για την τοπική κοινωνία. Με αυτόν τον τρόπο, ο εορτασμός αποκτά και μια πολιτιστική διάσταση, προσφέροντας σε όλους μια ακόμη αφορμή να συναντηθούν, να γιορτάσουν και να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη μουσική και συναίσθημα.

Το λιμάνι της Νέας Επιδαύρου, λουσμένο στο φως του καλοκαιρινού φεγγαριού, με τη γαλήνη της θάλασσας και τη μοναδική ομορφιά του τοπίου, μετατρέπεται σε έναν φυσικό χώρο πολιτισμού και συνάντησης. Κάτω από τον έναστρο ουρανό, αγαπημένες μελωδίες του ελληνικού τραγουδιού θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα γεμάτη νοσταλγία, ρομαντισμό και γιορτινή διάθεση.

Τη μουσική βραδιά θα πλαισιώσουν οι:
Παναγιώτης Καραγιώργης – Ηλεκτροακουστική κιθάρα, ούτι, φωνή
Πέτρος Κατσούλης – Πιάνο
Δημήτρης Βρετέας – Μπουζούκι
Δημήτρης Γιαννέας (φιλική συμμετοχή) – Επιμέλεια κειμένων και αφήγηση

Η μουσική αυτή συνάντηση φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ξεχωριστή στιγμή του φετινού εορτασμού, συνδυάζοντας την παράδοση της μεγάλης θρησκευτικής γιορτής με την καλλιτεχνική δημιουργία και την απαράμιλλη ομορφιά της Νέας Επιδαύρου.

Ο Δήμος Επιδαύρου και η Κοινότητα Νέας Επιδαύρου καλούν όλους να γίνουν μέρος αυτής της γιορτής, να μοιραστούν όμορφες στιγμές δίπλα στη θάλασσα και να ζήσουν μια βραδιά όπου η μουσική, η παράδοση και η φιλοξενία της Νέας Επιδαύρου γίνονται ένα.

Είσοδος ελεύθερη.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Συναγερμός στο Ναύπλιο: Πυρκαγιά δίπλα σε σχολείο στην Άρια – Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουλίου 2026 στην περιοχή της Άριας Ναυπλίου, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο μέσα στον οικιστικό ιστό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αργολική Ανάπτυξη: Γλίστρα, συντριβάνια Ναυπλίου, κ.ά στο παρασκήνιο της εβδομάδας που πέρασε

Άρχισαν να ζορίζονται τα πράγματα αφού πάμε για το φίνις των δύο τελευταίων ετών και από εδώ και πέρα τα λόγια είναι περιττά. Στο βίντεο με τα βρώμικα σιντριβάνια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανανέωση θητείας για τον Αριστείδη Μπίμπα στην προεδρία της ΔΕΥΑ Ερμιονίδας

Για τρίτη συνεχή θητεία αναλαμβάνει τα ηνία της ΔΕΥΑ Ερμιονίδας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αριστείδης Μπίμπας, μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ύστερα από πρόταση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Τρία ολοκαίνουργια σκούτερ για τη νεοσύστατη Δημοτική Αστυνομία (βίντεο)

Τρία ολοκαίνουργια σκούτερ παρέλαβε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, τα οποία προορίζονται για τις ανάγκες της νεοσύστατης Δημοτικής Αστυνομίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »