Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμού σε όλο τον Δήμο Άργους – Μυκηνών.
Οι πολλές βροχές του φετινού χειμώνα έχουν αυξήσει σημαντικά τη βλάστηση, ωστόσο τα συνεργεία του Δήμου, με τα τρακτέρ, τους εργαζόμενους του Πρασίνου και της Καθαριότητας, βρίσκονται καθημερινά σε όλες τις περιοχές, δίνοντας τη δική τους μάχη.
Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, συνεχάρη τους Αντιδημάρχους Αλεξανδρόπουλο και Σελλή, καθώς και όλους τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλλουν, επισημαίνοντας ότι οι παρεμβάσεις θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα.


Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας με προσκεκλημένο τον Χρίστο Τσιαμούλη
Μουσική εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας με προσκεκλημένο τον Χρίστο Τσιαμούλη, Θέατρο Ακροναυπλίας «Ευαγγελία Δεϊλάκη» – 28 Ιουνίου 2026




