Ηλιόπουλη: Δύο 17χρονες έπεσαν μαζί από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας, νεκρή η μία και μάχη για τη ζωή της δίνει η δεύτερη

Δύο ανήλικες 17 ετών βούτηξαν στο κενό από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα, όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης 12 Μαΐου, όταν οι δύο κοπέλες ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας που βρίσκεται στον έκτο όροφο και βούτηξαν μαζί στο κενό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν τη μοιραία πτώση, έκλεισαν την πόρτα της ταράτσας.

Η μία εκ των δύο μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Ασκληπιείο Βούλας και αυτή τη στιγμή δίνει μάχη για τη ζωή της, ενώ η δεύτερη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Ο Στρατής Τσίρκας στα «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, μετά την πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία «Πορτρέτα πολιτικών» που κάλυψε ολόκληρο το 2024, προχωρά σε μια νέα πρωτοβουλία, με τον γενικό τίτλο «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ευαγγελίστρια Ναυπλίου: Παράκληση για τους διαγωνιζόμενους μαθητές στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Εν όψει της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, την Δευτέρα 18 Μαΐου στις 7 το απόγευμα, θα τελεστεί ιερά παράκληση για τους διαγωνιζόμενους μαθητές στις Πανελλήνιες εξετάσεις, στον

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »