Ναύπλιο: Ομιλία για τα 200 χρόνια από την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου

Ομιλία του κ. Ιωάννη Κατσαβού θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου, με τίτλο: «Τα δροµολόγια της Φρουράς του Μεσολογγίου µετά την Έξοδο».

Σύμφωνα με την πρόσκληση:

Ο ∆ήµαρχος Ναυπλιέων, µε ιδιαίτερη χαρά και τιµή, σας προσκαλεί στην εκδήλωση-οµιλία του κ. Ιωάννη Κατσαβού µε θέµα: «Τα δροµολόγια της Φρουράς του Μεσολογγίου µετά την Έξοδο», η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασµού της επετείου των 200 χρόνων από την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου (10 Απριλίου 1826), καθώς και της αδελφοποίησης των πόλεων του ∆ήµου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και του ∆ήµου Ναυπλιέων.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Στο Δημαρχείο Άργους ο Θοδωρής Παπαλουκάς – Συνάντηση με τον Γιάννη Μαλτέζο

Τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Θοδωρή Παπαλουκά υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Άργους ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Σωτήρη Δαμάλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Αργολίδα: Όλοι για το νερό”: Κάλεσμα σε ενημέρωση και οργάνωση κινητοποίησης

Παρά το πολύ θετικό ύψος βροχοπτώσεων του φετινού χειμώνα, τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας του νερού του Ανάβαλου και τη μεγάλη σε ποσότητα και διάρκεια λειτουργία της πηγής Κεφαλαρίου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Η Κική Δημουλά στα «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, μετά την πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία «Πορτρέτα πολιτικών» που κάλυψε ολόκληρο το 2024, προχωρά σε μια νέα πρωτοβουλία, με τον γενικό τίτλο «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Βασίλης Σιδέρης: «Το Αρχαιολογικό Μουσείου Άργους ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς χώρους της πόλης του Άργους»

Στρατηγικό πυλώνα για την πολιτιστική και τουριστική αναβάθμιση της περιοχής αποτελεί το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους, η ολοκλήρωση του οποίου σφραγίστηκε από την καθοριστική συμβολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »