Συνάντηση 5 Επιταφίων την Μ. Παρασκευή στο Άργος

Ανακοίνωση Δήμου Άργους-Μυκηνών

Αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, μετά την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, οι πιστοί των πέντε ενοριών της πόλης (Αγίου Πέτρου, Αγίου Νικολάου, Αγίου Βασιλείου, Κοιμήσεως Θεοτόκου και Αγίου Ιωάννη) θα ακολουθήσουν τους Επιταφίους στην καθιερωμένη περιφορά.

Οι ενορίτες θα συναντηθούν περίπου στις 21:30 στην Πλατεία Δημοκρατίας (Λαϊκή Αγορά) με αναμμένα κεριά, μετατρέποντας την πλατεία σε έναν χώρο κοινής προσευχής, όπου σε κλίμα κατάνυξης θα αποδοθούν τα Εγκώμια από τις ιεροψάλτριες Χριστίνα Παταπία Μήτρου, Δήμητρα Μήτρου και Πρισίλλα Καραγεώργου, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Άργους, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Πελοπίδα Μαυρόπουλου.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σημαντική διάκριση για το Ελληνικό Ωδείο Άργους: Γ’ Βραβείο για την Ελευθερία Αγριόγιαννη στον διαγωνισμό “Classic Music Box”

Η διευθύντρια του Ελληνικού Ωδείου Άργους – Μεταξία Γκότση και το σύνολο των καθηγητών συγχαίρουμε την σπουδάστρια στο τμήμα πιάνου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »