«Ξεκινάμε»: Ανακοίνωσε το κόμμα των πολιτών η Μαρία Καρυστιανού

Το κόμμα της ανακοίνωσε η Μαρία Καρυστιανού, σήμερα 1η Απριλίου μέσω ανάρτησής της στα social media με το σύνθημα «Ξεκινάμε». Ωστόσο, όπως λέει το όνομα του κινήματος θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Σε μια προαναγγελθείσα από καιρό κίνηση, η πρώην πρόεδρος του συλλόγου θυμάτων των Τεμπών, ουσιαστικά ανακοίνωσε το πλαίσιο των θέσεων του κινήματος, όπως το ονομάζει.

«Ξεκινάμε πρώτη του μήνα για την πρωτιά στη δράση για ΑΛΗΘΕΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Από το «Εγώ» στο «Εμείς»
Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία ενός τόπου που η σιωπή γίνεται πιο βαριά από την ίδια την αδικία. Σε μια τέτοια στιγμή, επιλέξαμε να μιλήσουμε. Όχι γιατί είναι εύκολο, αλλά γιατί είναι το μόνο που μπορεί να μας κρατήσει όρθιους και να διατηρήσει την ΕΛΠΙΔΑ ζωντανή.
Το κίνημα αυτό δεν γεννήθηκε σε στείρους τόπους. Γεννήθηκε μέσα στις καρδιές των ανθρώπων που αρνήθηκαν να συμβιβαστούν με το σάπιο. Ξεκινάμε σήμερα ως μια αδιαπέραστη ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

Σας αναμένουμε με αγάπη στην πρώτη γραμμή! Γιατί το δίκαιο, όταν διεκδικείται με πίστη και ενότητα , δεν χάνει ποτέ!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!» αναφέρει στην ανάρτησή της.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ιστορικά εγκαίνια με σημαντικές ανακοινώσεις Μενδώνη στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια αναμονής, η αρχαιότερη συνεχώς κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης απέκτησε ξανά τη δική της «κιβωτό του χρόνου». Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Βασίλης Σιδέρης: «Το Αρχαιολογικό Μουσείου Άργους ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς χώρους της πόλης του Άργους»

Στρατηγικό πυλώνα για την πολιτιστική και τουριστική αναβάθμιση της περιοχής αποτελεί το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους, η ολοκλήρωση του οποίου σφραγίστηκε από την καθοριστική συμβολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει σήμερα το νέο Μουσείο Άργους – Πρόσκληση από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών

Σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026 στις 19:30, πραγματοποιούνται τα επίσημα εγκαίνια της νέας μόνιμης έκθεσης του ανακαινισμένου Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους από την Υπουργό Πολιτισμού,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Η Κική Δημουλά στα «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, μετά την πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία «Πορτρέτα πολιτικών» που κάλυψε ολόκληρο το 2024, προχωρά σε μια νέα πρωτοβουλία, με τον γενικό τίτλο «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »