
Εντοπίστηκαν τέσσερις σοροί γυναικών μετά την έκρηξη στο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα, αγνοείται άλλη μία εργαζόμενη
Τραγικές διαστάσεις έχει πάρει η τραγωδία στα Τρίκαλα από την έκρηξη και τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη γνωστή μπισκοτοβιομηχανία «Βιολάντα» στα Τρίκαλα καθώς μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τέσσερις νεκρές γυναίκες ενώ αγνοείται ακόμη μία.
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 4:00 π.μ. και έκαψε πτέρυγα του εργοστασίου. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε προηγηθεί ισχυρή έκρηξη στο υπόγειο του κεντρικού κτηρίου του εργοστασίου που βρίσκεται στην εθνική οδό Τρικάλων-Καρδίτσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη βρίσκονταν πέντε γυναίκες εργαζόμενες ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ακόμη πέντε εργαζόμενοι και ένας πυροσβέστης. Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι τραυματίες είναι καλά στην υγεία τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη από την οποία προκλήθηκε η μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις τα ξημερώματα της Δευτέρας σημειώθηκε στο κέντρο του εργοστασίου της «Βιολάντα».
Όπως προκύπτει από την καταστροφή του συγκεκριμένου χώρου αλλά και τη διασπορά των αντικειμένων που εκσφενδονίστηκαν, η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή.
Πηγή: protothema.gr





