Ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση σχετικά με την κατάρτιση του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ξεκίνησε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, η δημόσια διαβούλευση σχετικά με την κατάρτιση του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Με σχετική ανακοίνωσή της, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας καλεί τους φορείς και το ενδιαφερόμενο κοινό στην υποβολή των απόψεων και προτάσεων τους.
Η εν λόγω υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω του εντύπου Διαβούλευσης, μέχρι και το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallon@ppel.gov.gr.
Οπως επισημαίνεται στην εν λόγω ανακοίνωση, “κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όλων, προκειμένου να αναπτυχθούν προτάσεις με στόχο την αποτελεσματικότερη προετοιμασία της Περιφέρειας για την προσαρμογή της στην Κλιματική Αλλαγή”.
Το κείμενο του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ), καθώς και το Έντυπο Διαβούλευσης, έχουν αναρτηθεί στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.ppel.gov.gr/diavoulefsi-gia-to-periferiako-schedio-gia-tin-klimatiki-allagi/
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΦΥΠΕΚΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ

Ενενήντα πέντε δηλητηριασμένα δολώματα και έναν νεκρό σκύλο εντόπισαν σε κοινή επιχείρηση οι Ειδικές Μονάδες Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων (ΕΜΑΔΔ) του Κυνηγετικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Νέα χρηματοδότηση 15 εκατ. ευρώ για ασφαλέστερους δρόμους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε μια ουσιαστική παρέμβαση για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στην ενεργοποίηση νέας χρηματοδοτικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »