Δήμος Άργους-Μυκηνών: Μεγάλη συμμετοχή κόσμου στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Κιβέρι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025 το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και η δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Κεντρική Πλατεία Κιβερίου, σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με θεατρική παράσταση από τα παιδιά. Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος καλωσόρισε τον κόσμο, ευχήθηκε καλές γιορτές.

Μετά από αντίστροφη μέτρηση και συσκότιση της πλατείας, φωταγωγήθηκε το φυσικό έλατο των 4,5 μέτρων, ενθουσιάζοντας κατοίκους και επισκέπτες. Ο Άγιος Βασίλης, το face painting και το καλλιτεχνικό εργαστήρι κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.

Παράλληλα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμμετείχε στη δράση συλλογής τροφίμων και ελαιολάδου για οικογένειες που έχουν ανάγκη, δίνοντας μήνυμα αλληλεγγύης. Η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Γενέσιον» ζέστανε τη γιορτή με χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ λουκουμάδες, κάστανα, μελομακάρονα, ζεστό κρασί, σοκολάτα και άλλες λιχουδιές προσφέρθηκαν σε όλους.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και συνεχίζει δυναμικά το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων σε όλες τις κοινότητες.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Βραδιά με επιτυχίες μεγάλων συνθετών με τον Άγγελο Ανδριανό

Σε συνέχεια των καλοκαιρινών εμφανίσεών του στο πλευρό των Γ. Χατζηνάσιου – Στ. Κορκολή, αλλά και Χρήστου Νικολόπουλου, ο δικός μας Άγγελος Ανδριανός επιμελείται, ενορχηστρώνει και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Πολιτική θύελλα για την «ωρολογιακή βόμβα» των 7 στρεμμάτων-Ευθύνες Ορφανού δείχνει ο Φραγκιουδάκης

Σε πεδίο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης με φόντο την ασφάλεια των πολιτών έχει μετατραπεί η δημόσια συζήτηση στο Ναύπλιο, μετά τις σοβαρές καταγγελίες του ανεξάρτητου δημοτικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »