
Ο Γιώργος Λυσίκατος ανήκει στη νέα γενιά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα που έχουν αφήσει το στίγμα τους μέσα από συστηματική και μακρά παρουσία στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου. Με δεκαετή δράση στην τοπική κομματική οργάνωση και τέσσερα χρόνια στο τιμόνι της προεδρίας, έχει καθιερωθεί ως πρόσωπο με οργανωτική σταθερότητα και θεσμική σοβαρότητα.
Στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής συμμετέχει ως υποψήφιος για μέλος της Δ.Ε.Ε.Π. Αργολίδας, συνεχίζοντας μια πορεία στενής εμπλοκής στα ζητήματα που αφορούν τόσο την κομματική βάση όσο και τη λειτουργία των τοπικών κομματικών οργανώσεων.
Στο ενεργητικό του καταγράφονται παρεμβάσεις που στόχευσαν στην εξυγίανση διαδικασιών, την ενίσχυση της συμμετοχής και τη διατήρηση σταθερών καναλιών επικοινωνίας με τα μέλη. Συνεργάσιμος, μετρημένος και προσανατολισμένος στη θεσμική συνέπεια, ο Γιώργος Λυσίκατος αποτελεί για πολλούς ένα από τα στελέχη που έχουν κατανοήσει σε βάθος τις απαιτήσεις του κομματικού μηχανισμού στην περιοχή.
Με γνώση, εμπειρία και οργανωτική ικανότητα, ο Γιώργος Λυσίκατος προβάλλει ως υποψήφιος που αξίζει να υποστηριχθεί για τη συνέχεια των διαδικασιών της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.






