
Στον εντοπισμό και την άμεση σύλληψη 55χρονου προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της Κυριακής, στην Επανομή, ο συλληφθείς ενοχλήθηκε από παρέα ανηλίκων, που βρισκόντουσαν σε γήπεδο κοντά στην κατοικία του και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανηλίκου από τα σκάγια.
Ο 15χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει τραύματα στα πόδια, στο αριστερό χέρι και στη μεσοθωράκια περιοχή.
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τ.Δ.Ε.Ε. Θερμαϊκού, ο 55χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα, που τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
				
								
								




