
Με τον αρχιερατικό πανηγυρικό εσπερινό στις 28 Αυγούστου 2025 προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ύδρας κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τον πολιούχο προστάτη άγιο του Κρανιδίου Ερμιονίδας Ιωάννη τον Πρόδρομο στον ομώνυμο ναό.
Πλήθος κόσμου μαζί με το ιερατείο και τις αρχές της πόλης συγκεντρώθηκε για να τιμήσει την Αποτομή της τιμίας Κεφαλής του Βαπτιστού Ιωάννου .
Παρόντες ήταν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός και ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ. Γιάννης Ανδριανός. Ακολούθησε η λιτανεία της ιερής εικόνας του Προδρόμου στους δρόμους του Κρανιδίου, κέρασμα στους επισήμους και σε όλους τους προσκυνητές και στο τέλος επακολούθησε δεξίωση στο Δημαρχείο της πόλης.
Ο πολιούχος και προστάτης του Κρανιδίου Τίμιος Πρόδρομος ας είναι βοηθός και στήριγμα πάντων στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΒΕΝΕΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

















