Ναύπλιο: Συνέντευξη Μάκαρη για την ασφαλή χρήση του Τριανόν και του Βουλευτικού

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει την Πέμπτη 8 Μαΐου, ο Κωνσταντίνος Μάκαρης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, με θέμα την ασφαλή χρήση των κτιρίων ΤΡΙΑΝΟΝ και ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ.

Στα δημοσιογραφικά γραφεία έχουν φτάσει πληροφορίες που αναφέρουν πως ο κ. Μάκαρης θα μιλήσει εκτενώς για το θέμα της ασφάλειας των κτιρίων και θα δώσει στη δημοσιότητα αποκαλυπτικά έγγραφα. Επισημαίνεται, ότι ο κ. Μάκαρης έχει ενημερώσει για το σοβαρό αυτό ζήτημα και την Εισαγγελία.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» κος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΑΡΗΣ, σας προσκαλεί σε συνέντευξη τύπου, την Πέμπτη 8 Μαΐου 2025 και ώρα 19:00, στα γραφεία των εταιρειών «MAKARIS GROUP» στο 5ο Χιλ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΑΡΓΟΥΣ, θέση ΜΠΟΛΑΤΙ.

Θέμα της συνέντευξης : «Ενέργειες και παραλείψεις του Δήμου Ναυπλιέων σχετικά με την συντήρηση και ασφαλή χρήση των κτιρίων ΤΡΙΑΝΟΝ και ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επερώτηση Λαϊκής Συσπείρωσης για τις Δημόσιες δομές ψυχικής υγείας στην Πελοπόννησο

Πρόσφατα στη Νεάπολη Λακωνίας, μια 30χρονη γυναίκα με σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ, βρέθηκε να περιπλανιέται δεμένη πισθάγκωνα από την οικογένειά της. Σύμφωνα με όσα έχουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΦΥΠΕΚΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ

Ενενήντα πέντε δηλητηριασμένα δολώματα και έναν νεκρό σκύλο εντόπισαν σε κοινή επιχείρηση οι Ειδικές Μονάδες Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων (ΕΜΑΔΔ) του Κυνηγετικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »