Πέταγε ..φωτιές ο Φείδωνας, 8-0 συνέτριψε τα Γιάννενα!

Με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και μεγάλη αποτελεσματικότητα τα νεαρά κορίτσια του ΦΕΙΔΩΝΑ νίκησαν την ομάδα των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με 8-0 αποζημιώνοντας τους φιλάθλους που παρά το δριμύ ψύχος προσήλθαν στο γήπεδο Κιβερίου το μεσημέρι της Κυριακής.

Μεταξύ αυτών και ο νέος αντιδήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών κ. Χάρης Σελής ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον πρόεδρο του ΦΕΙΔΩΝΑ κ. Γιάννη Αποστολόπουλο και την αντιπρόεδρο κα Αλεξάνδρα Κόλλια- Κουκουμάνου.

Τέσσερα τέρματα πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο οι Μαρίνα Συρμή, Σοφία Κεχαγιά, Μυρτώ Κολέμπα και Ιωάννα Γκότση.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα άλλα τέσσερα πέτυχαν η Ιωάννα Γκότση, Βάσια Τριανταφύλου, Μαρία-Ελένη Μούγιου και η Φανή Παντελάκη που ήταν το πρώτο της τέρμα μετά την απουσία ενός έτους λόγω του σοβαρού τραυματισμού της.

Ο προπονητής του ΦΕΙΔΩΝΑ Δημήτρης Τότσικας χρησιμοποίησε τις : Ειρήνη Κοντίλη, Μέγκυ Χύκα, Ιωάννα Γκότση, Κανελία Αρέστη, Λαμπρινή Παπανικολοπούλου, Μαρία-Ελένη Μούγιου, Μαρίνα Συρμή, Μυρτώ Κολέμπα, Σοφία Κεχαγιά, Βάσια Τριανταφύλλου και Σπυριδούλα Σαμπάνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Φανή Παντελάκη, Σοφία Σκιργιώτη, Μαρία Δημητρίου, Βασιλική Σταύρου και η δωδεκάχρονη Μαρία – Άτζελα Ματράγκου.

(Η ομάδα του ΦΕΙΔΩΝΑ πριν από τον αγώνα με τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Όρθιες από αριστερά: ΣΥΡΜΗ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΕΧΑΓΙΑ-ΚΟΝΤΙΛΗ-ΜΟΥΓΙΟΥ. Κάτω από αριστερά: ΣΑΜΠΑΝΗ-ΓΚΟΤΣΗ-ΑΡΕΣΤΗ-ΧΥΚΑ-ΚΟΛΕΜΠΑ)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Βραδιά με επιτυχίες μεγάλων συνθετών με τον Άγγελο Ανδριανό

Σε συνέχεια των καλοκαιρινών εμφανίσεών του στο πλευρό των Γ. Χατζηνάσιου – Στ. Κορκολή, αλλά και Χρήστου Νικολόπουλου, ο δικός μας Άγγελος Ανδριανός επιμελείται, ενορχηστρώνει και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τις ΠΕ Αργολίδας και Κορινθίας την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »